Genel Tablet Sorunları
Android tabletinizde karşılaşabileceğiniz bazı tipik sorunlar ve bir çözüm için bazı öneriler:

Genel sorun: Herhangi bir sorun ya da küçük farkla ilgili olarak, tableti kapatıp tekrar açarak yeniden başlatmayı düşünün. Bu prosedür muhtemelen karşılaştığınız sinir bozucu problemlerin çoğunu giderecektir.

Mobil veri bağlantısını kontrol edin: Taşınırken, mobil veri sinyali değişebilir. Aslında, durum çubuğu simgesinin, hücresel veri servisinin gücü ve kullanılabilirliğine bağlı olarak korkunç 1X veya daha kötüsü bile 4G’den 3G’ye değiştiğini görebilirsiniz.

Wi-Fi bağlantısını kontrol edin: Wi-Fi ağının düzgün şekilde kurulduğundan ve çalıştığından emin olun. Bu işlem genellikle bir Wi-Fi yönlendirici veya bir kafeteryayla yapılandırılmış bir kişi tarafından yapılır.
Kablosuz bağlantısını sıfırlayın: Belki de konu tabletle değil, daha çok kablosuz ağ ile ilgilidir. Bazı ağların “kira süresi” var, bundan sonra tabletinizin bağlantısı kesilebilir. Öyleyse, tabletin Wi-Fi özelliğini kapatın ve tekrar açın. Bu sıklıkla sorunu çözdü.

Müzik çalınıyor ve durdurulmasını istiyorsun: Harika. Bununla birlikte, müziğin hızla durması için biraz beceri gerekir. Birkaç konumdan müzik uygulaması için yürütme denetimlerine erişebilirsiniz. Örneğin kilit ekranındalar. Bunları bildirimler çekmecesinde de bulabilirsiniz.
Bir uygulama amok vericidir: Bazen yanlış uygulayan uygulamalar sizi bilgilendirir. Ekranda, uygulamanın inatçı eğilimini bildiren bir uyarı görüyorsunuz. Bu olduğunda, hatalı uygulamayı kapatmak için Kapat’a dokunun.

SİSTEMLERİNDEN SORUN GİDERME SÜPÜCÜLERİNİ SORUN GİDERME
Android tabletinizi düzeltmek için bir an sonra avustralya Bay Sihirbazı türünden yararlanabilirseniz harika olmaz mı? İçeri girip sorunun ne olduğunu ve nasıl düzeltileceğini bildirirdi. O zaman sana bir kurabiye verecekti. Böyle bir şeyin tüyler ürpertici olacağını aklından çıkarmayın – yararlı tavsiyeler almak buna değer.