En İncesi Bu Monitör!

24 inç ekran boyutuna sahip olan Philips Moda 245C7QJSB, bugüne kadarki en ince monitör olarak lanse ediliyor. İşte, şık tasarımıyla göz dolduran monitörün detayları.

Philips markasını taşıyan LCD ekranlar için şirketle 2009 yılından beri lisans anlaşmasına sahip olan ve TPV çatısı altında yer alan MMD, Philips Moda 245C7QJSB adlı monitörünü duyurdu. İşte 24 inç monitörün detayları.

Dünyanın en ince monitörü Philips Moda 245C7QJSB
Ultra ince görünüm ve ultra geniş renk sloganıyla ile ön plana çıkartılan 24 inç ekran boyutuna sahip olan Philips Moda 245C7QJSB, bugüne kadarki en ince monitör olarak lanse edilmekte. Full HD IPS monitörün 3 tarafının adeta çerçevesiz olduğunun da altını çizmek gerekiyor.

 

 

Özellikle evlerde zarif bir görünümü, ultra geniş renk Teknolojisi ile birleştirmek üzere tasarlanan yepyeni Moda ekran serisi, hem üretkenlik hem de eğlence için biçilmiş kaftan. Sadece 5.2 milimetre kalınlığındaki monitörün üst ve yan çerçevelerinin ise 2.5 milimetreden daha ince olduğu ifade ediliyor. Bu anlamda Moda, çoklu monitör kurulumları için oldukça kullanışlı.

Monitörde kullanılan Philips Ultra Geniş Renk Teknolojisi ise, daha doğal görünen yeşiller, keskin kırmızılar ve daha derin maviler vadediyor. Öte yandan teknolojinin donanımsal geliştirmeleri detaylandırılmamakta. Moda’nın 16.7 milyon renk kapasitesine sahip olduğunu da belirtelim. Ürün Flicker-Free, SmartContrast ve SmartImage gibi teknolojileri de bir araya getiriyor.

1920 x 1080 çözünürlük, 250 cd/m2 parlaklık değeri, griden griye 5 ms tepkime süresi, NTSC %101.4 CIE1976 renk gamı, 178 derece dikey ve yatay görüntüleme açısı monitörün diğer detayları arasında.

Philips Moda 245C7QJSB bağlantı noktaları arasındaysa DisplayPort, HDMI ve VGA yer alıyor. Ürün, bu ay içerisinde yaklaşık 240 dolarlık fiyat etiketiyle yurtdışında satışa sunulacak.