Asus ZenFone 3 Türkiyede

Max, ZenFone 3 Laser ve ZenFone 3 Zoom tanıtıldı.

ASUS Sistem İş Birimi Türkiye, Afrika ve İsrail Bölge Müdürü Bora Aras ve Türkiye Ülke Müdürü Özge Kılıç Güler’in ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe katılım yüksekti.

Kamera uygulamalarında derinlik efekti, 0.03 saniyede lazer odaklama ve düşük ışıkta çekim özellikleri ile dikkat çeken Asus Zenfone 3 serisinin tanıtımınında açılış konuşmasını yapan ve ASUS’un akıllı telefon sektöründe kısa sürede başarılar elde ettiğini belirten ASUS Sistem İş Birimi Türkiye, Afrika ve İsrail Bölge Müdürü Bora Aras; “ASUS, hem Türkiye de hem de dünyada büyümesini sürdürüyor.

Bu büyümenin en önemli nedenlerinden biri ise, başarılı ve güzel bir şekilde hayata geçirdiğimiz mobil dönüşüm sürecimiz. ZenFone ülkemizde de çok sevildi ve kısa sürede Türkiye’de önemli miktarda tüketiciye ulaştı.

Türkiye, genç nufüsu ve yenilikleri hızla hayatına alan tüketicisi ile bizim için önemli bir potansiyel barındırıyor.

Asus Sistem İş Birimi olarak mobil alana daha da odaklanmış yeni yapımız ve Zenfone 3 ailesi ile birlikte Türkiye’de yeni başarılara imza atacağımıza inanıyoruz.” diye konuştu.

zenFone 3, önceki tasarımından farklı olarak metal kasaya bürünüyor. Doğadan ilham alınan tasarımıyla Computex 2016’da ödüle layık görülen zenFone 3’ün 4GB RAM ve 64 GB dahili depolama modelleri tüm satış kanallarında tüketicilere sunulacak.

Ön ve arka yüzünde çizilmelere karşı dayanıklı Corning Gorilla Glass kullanılan ZenFone 3 ZE552KL, 5,5-inç Full HD Super IPS+ ekranla geliyor. Siyah ve beyaz renk seçeneği bulunan ZenFone 3’ün, 16 MP PixelMaster 3.0 teknolojili kamerası, 4K UHD video çekme imkanı sunuyor.